Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce 1 (KGI / BAKA1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGI / BAKA1 - Bakalářská práce 1, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Každý student samostatně řeší zadané téma magisterské práce na základě konzultací s vedoucím a konzultantem práce.K realizaci diplomového semináře je mu poskytnuto základní technické a softwarové vybavení katedry. Seminář zahrnuje vlastní práci a odborné konzultace na různých pracovištích.Student v rámci Prvního bakalářského dne v pětiminutovém vystoupení představí cíl práce, (je-li potřeba, uvede východiska seznámí s pojmy), postup řešení (s uvedením metod, dat a SW) a vymezí výsledky a výstupy práce. V průběhu vystoupení a následné diskusi student musí prokázat, že:- se orientuje v problematice zadaného úkolu,- nastudoval si základní literaturu,- shromáždil nezbytná data,- osvojil si SW, který bude používat,- má jasnou představu o výsledcích,- má jasnou představu o počtu, formě a rozsahu výstupů.Náměty a doporučení z diskuse student zohlední v další fázi řešení zadaného úkolu.

Získané způsobilosti

Aplikovat znalosti pro řešení komplexního analytického problému, zpracování problému podle zvoleného nebo zadaného tématu.

Literatura

Voženílek, V. (2002). Diplomové práce z geoinformatiky. UP, Olomouc.

Požadavky

Prezentace dosažených výsledků bakalářské práce, její vypracování a následné odevzdání.

Garant

Ing. Zdena Dobešová, Ph.D.