Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kognitivní kartografie (KGI / KOKAR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGI / KOKAR - Kognitivní kartografie, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

V předmětu budou probírána následující témata:Metody kognitivní kartografieMetodologické aspekty empirického výzkumu v kognitivní kartografiiHistorie a současnost eye-tracking výzkumu, možnosti využitíPříprava a průběh eye-tracking experimentuAlgoritmy pro detekci fixací a sakádMožnosti analýzy eye-tracking datVyužití GIS nástrojů pro vizuální analýzu eye-tracking datStatistické hodnocení eye-tracking datKombinace eye-trackingu s dalšími metodami (Think-aloud, dotazník, rozhovor, EEG a další)

Literatura

Holmqvist, K., Nyström, M., Andersson, R., Dewhurst, R., Jarodzka, H., & Van de Weijer, J. (2011). Eye tracking: A comprehensive guide to methods and measures:. Oxford University Press. Duchowski, A. T. (2007). Eye tracking methodology: Theory and practice (Vol. 373):. Springer. Bojko, A. (2013). Eye tracking the user experience: A practical guide to research:. Rosenfeld Media.

Vyučující

Mgr. Stanislav Popelka, Ph.D.Mgr. Stanislav Popelka, Ph.D.