Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Matematika pro geocomputation (KGI / UMATX)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGI / UMATX - Matematika pro geocomputation, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Náplní předmětu bude podrobnější uvedení těchto částí matematické analýzy: funkce, rovnice a nerovnice, exponenciální rovnice, logaritmické rovnice, goniometrické funkce, planimetrie, kuželosečky a kombinatorika.

Získané způsobilosti

Užití a především spočítání různých matematických úloh.

Literatura

Mádrová V. Matematická analýza I. VUP, Olomouc, 2004. Pomykalová, E. Matematika pro gymnázia - Planimetrie. Prometheus, 2008. Charvát J., Zhouf J., Boček L. Matematika pro gymnázia - Rovnice a nerovnice. Prometheus, 1999. E. Calda, V. Dupač. Matematika pro gymnázia. Kombinatorika, pravděpodobnost, statistika. Prometheus, 2005. Petáková, J. Matematika příprava k maturitě a k přijímacím zkouškám na vysoké školy. Prometheus, 1998. V. Mádrová, J. Marek. Řešené příklady a cvičení z matematické analýzy I. VUP Olomouc, 2004.

Požadavky

Znalost a porozumění tématům a probírané látce. Úspěšné absolvování zápočtové písemky.

Garant

Mgr. Pavel Tuček, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Pavel Tuček, Ph.D.