Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Business English 4 (KMA / BE4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMA / BE4 - Business English 4, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Unit 7 Mergers and acquisitions7.1. About business: Risks and opportunities7.2. Vocabulary: Business performance7.3. Future forms7.4. Speaking: Presentations - visuals7.5. Writing: Presentation slides7.6. Case study: CalistoUnit 8 International trade8.1. About business: Export sales and payment8.2. Vocabulary: International deals and payments8.3. Prepositions8.4. Speaking: Negotiations - diplomacy8.5. Writing: Requests and reminders8.6. Case study: Jeddah Royal Beach resort

Získané způsobilosti

Získání znalostí obchodní terminologie na úrovni B1-B2 podle Společného evropského referenčního rámce.

Literatura

Allison, J. Emmerson, P. The Business Intermediate.

Požadavky

K úspěšnému splnění předmětu je student povinen splnit zápočtový test na minimálně 70% a složit ústní zkoušku. Student může získat bonus až 4% navíc za semestr, pokud splní tyto podmínky:a) zpracuje-li písemné zadání "Presentation slides" v termínu a úspěšně (tzn. na minimálně 70%), má nárok na bonus 2% b) za absolvování všech výukových hodin v semestru má nárok na 2% navíc.Závěrečná známka je výsledkem úspěšnosti v zápočtovém testu, práce v průběhu semestru a výsledku ústního zkoušení.