Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Nástroje pro vývoj softwaru (KMI / NVS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMI / NVS - Nástroje pro vývoj softwaru, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Součástí je vystoupení studentů se svými zkušenostmi s využívánímněkterého nástroje a prezentace vybtané technolgie. Zejména budouprezentovány možnosti softwarových balíku MS Team Foundation Server aIBM Rational suite.1. Správa požadavků2. Modelování3. Správa defektů a změn4. Generování kódu5. Správa verzí6. Ladění a testování7. Sledování výkonnosti8. Agilní techniky9. Moderní programovací jazyky a jejich možností10. Moderní webové technologie11. Vzory pro vývoja testování software a jejich aplikování12. Zajištění bezpečnosti softwarových produktů

Získané způsobilosti

2. PorozuměníPorozumět nástojům pro vývoj software

Literatura

Paleta, P. Co programátory ve škole neučí aneb Softwarové inženýrství v reálné praxi. Computer press, 2003. ISBN 80-251-0073-1.Dokumentace Software Architect. IBM Rational. Dokumentace Team Foundation Server. Microsoft. Sommerville, I. Software Engineering 7. Addison-Wesley, 2004. ISBN 0-321-21026-3.

Požadavky

zápočet: účast, vystoupení na semináři

Garant

RNDr. Vladimír Sklenář, Ph.D.