Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Platforma Java (KMI / PJA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMI / PJA - Platforma Java, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kurz seznamuje studenty s pokročilými vlastnostmi platforem Java SE a Java EE.1. Platforma Java EE, Enterprise Java Beans2. Tvorba webových aplikací s využitím Java EE: servlety, JSP, JSF3. Tvorba a použití webových služeb s využitím JAX-WS, JAX-RS4. Objektově-relační mapování, Java Persistence API, knihovna Hibernate5. Integrace aplikací s využitím Java Message Services6. Prostředky pro tvorbu vícevláknových aplikací a synchronizaci7. Bezpečnostní model platformy Java8. Rozhraní pro skriptování a překlad kódu9. Manipulace s JBC, generovaní kódu pro JVM

Literatura

Cay S. Horstmann, Gary Cornell. (2013). Core Java, Volume II--Advanced Features. Prentice Hall. Arun Gupta. (2013). Java EE 7 Essentials. O Reilly Media. Martin Kalin. (2013). Java Web Services: Up and Running. O Reilly Media. Eric Jendrock, Ricardo Cervera-Navarro, Ian Evans, Kim Haase, William Markito. (2014). The Java EE 7 Tutorial: Volume 1. Addison Wesley. Eric Jendrock, Ricardo Cervera-Navarro, Ian Evans, Kim Haase. (2014). The Java EE 7 Tutorial: Volume 1. Addison Wesley. James Gosling, Bill Joy, Guy L. Steele Jr., Gilad Bracha. (2014). The Java Language Specification, Java SE 8 Edition. Addison Wesley.

Garant

Mgr. Petr Krajča, Ph.D.