Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pedagogická praxe z informatiky 1 (KMI / PPI1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMI / PPI1 - Pedagogická praxe z informatiky 1, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

V rámci tohoto předmětu student absolvuje souvislou třítýdenní pedagogickou praxi na zvolené střední škole, kde se pod vedením cvičného učitele podílí na jeho běžných pracovních povinnostech. V průběhu praxe je student seznámen s prostředím školy, dokumentací učitele, zúčastní se stanoveného počtu vyučovacích hodin cvičného učitele a poté sám realizuje předepsaný počet vyučovacích hodin z informatiky.

Získané způsobilosti

Aplikovat získané poznatky při praktickém vedení vyučovacích hodin na střední škole.

Literatura

Zelinková, O. Pedagogická diagnostika a individuální vzdělávací program: [nástroje pro prevenci, nápravu a integraci]. Praha: Portál, 2011. ISBN 978-80-262-0044-4.Klapal, V. (1997). Efektivita souvislé pedagogické praxe studentů PdF UP Olomouc. In: Pedagogická praxe - praxeologie (sborník příspěvků z konference o praxi na PedF UK). Praha: UK. Klapal, V. Pedagogická praxe. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci, 2006. ISBN 80-244-1419-8.

Požadavky

Aktivní účast v hodině. Plnění zadaných úkolů. Složení písemného testu.

Garant

doc. RNDr. Michal Krupka, Ph.D.