Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Software pro výuku 2 (KMI / SV2AV)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMI / SV2AV - Software pro výuku 2, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Pomocí různých programů se studenti učí řešit různé výukové úlohy.U každé úlohy je kladen důraz na výběr vhodného programu a srovnání programů z hlediska použitelnosti ve školní praxi.Při řešení úlohy se dbá i na srozumitelnost komentáře a názornost celého navrženého řešení úlohy.Úlohy se volí s přihlédnutím k praktickému použití ve školní praxi.<ol><li>Zásady použití výpočetní techniky při výuce předmětu Informatika a výpočetní technika.<li>Použití editoru rovnic v programu MS Word.<li>Programy vhodné pro psaní a úpravu dopisů a seminárních prací.<li>Programy vhodné pro tvorbu prezentací a jejich použití ve výuce.<li>Jakým způsobem vyučovat tvorbu WWW stránek.<li>Programy pro vytváření WWW stránek.</ol>

Získané způsobilosti

Vybrat vhodné programy pro výuku matematiky na střední škole.

Literatura

Ivo Magera. Microsoft Office PowerPoint 2003. Computer Press, 2005. ISBN 80-251-0398-6.Brož, M. Microsoft Office Word 2003 : podrobná uživatelská příručka. Brno : Computer Press, 2004. ISBN 80-251-0140-1.Jon Duckett. Web Programming with HTML, XHTML, and CSS. Wiley, 2004. ISBN 0-7645-7078-1.

Požadavky

Aktivní účast v hodině. Plnění zadaných úkolů. Složení ústní (příp. písemné) zkoušky.

Garant

Mgr. Jiří Zacpal, Ph.D.