Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Filmový seminář (MRS / FS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MRS / FS - Filmový seminář, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět je primárně zaměřen na rozvoj měkkých dovedností, kterým zaměstnavatelé přikládají stále větší důraz při výběru svých zaměstnanců. Z měkkých dovedností bude kladen důraz především na komunikaci, logickou argumentaci, asertivitu a týmovou spolupráci. Kromě měkkých dovedností se bude předmět zabývat i aktuálními tématy z oblasti rozvojových studií a globálních problémů. Na každém semináři bude promítán dokumentární film a po filmu budou studenti o dané problematice diskutovat, simulovat scénáře a hrát týmové hry. Filmy budou promítány především v anglickém jazyce s anglickými titulky.

Získané způsobilosti

Po dokončení předmětu by studenti měli být schopni logicky argumentovat a nahlížet na různá témata z více pohledů.

Požadavky

Písemná (klasická) esej v rozsahu 3-5 normostran čistého textu a účast na min. 80 % seminářů. Aktivní účast v hodinách. Obsahové a formální náležitosti eseje v souladu s instrukcemi vyučujícího.

Garant

Mgr. Petr Pavlík