Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci (OPT / BPS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu OPT / BPS - Seminář k bakalářské práci, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Náplň cvičení tvoří referáty studentů na témata zadaných bakalářských prací, při kterých studenti průběžně prezentují dílčí dosažené výsledky. V návaznosti na tvorbu bakalářské práce je obsahem cviční a seminářů také výuka metodologie vědeckého výzkumu a základní statistické metody ve zdravotnickém výzkumu. V rámci seminárních hodin připravují pod vedením příslušného vedoucího práce referáty a prezentace.

Získané způsobilosti

Aplikovat znalosti pro řešení komplexního analytického problému, zpracování problému podle zvoleného nebo zadaného tématu.

Literatura

Meloun, M., & Militký, J. (2012). Kompendium statistického zpracování dat. Praha: Karolinum. Literatura zadaná vedoucím bakalářské práce. Tošenovský, J., & Dudek, M. (2001). Základy statistického zpracování dat. Ostrava: VB-Technická univerzita.

Požadavky

Účast a realizace prezentace na semináři.

Garant

RNDr. Mgr. František Pluháček, Ph.D.RNDr. Jaroslav Wagner, Ph.D.