Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angl. terminologie a prezentace - GIG 1 (VCJ / ATPG1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu VCJ / ATPG1 - Angl. terminologie a prezentace - GIG 1, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Práce se slovníky2. Prezentační dovednosti: Příprava prezentace3. Prezentační dovednosti: Členění prezentace4. Prezentační dovednosti: Uvedení prezentace5. Prezentační dovednosti: Sdělení hlavní myšlenky6. Geoinformatics for/in Marketing,geomarketing/Forestry/Agriculture7. Geoinformatics for/in Military/Rescue services/Police8. Geoinformatics for/in Utility services/Geology&mining&industry9. Geoinformatics for/in Health/Facility management10. Geoinformatics for/in Urban planning/Archeology11. Geoinformatics for/in Nature protection/Telecommunication12. Geoinformatics for/in Transportation/Weather forecast

Získané způsobilosti

Získání znalostí jazyka pro konkrétní oblast vědy na úrovni B2 dle Společného evropského referenčního rámce.

Požadavky

Účast na cvičeních s maximálně dvěma absencemi za semestr. Samostatná příprava na výuku podle zadání vyučujícího, včetně úkolů z části Extra Practice a nastudování slovní zásoby. Aktivní účast ve výuce. Úspěšné absolvování zápočtového testu na minimálně 70%.

Garant

Mgr. Tomáš Maliňák

Vyučující

Mgr. Tomáš Maliňák