Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Business English 1 (VCJ / BE1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu VCJ / BE1 - Business English 1, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Unit 1 Corporate Culture1.1. About business: Work culture and placements1.2. Vocabulary: Work organization and responsibility1.3. Past tenses and advice structures1.4. Speaking: Meetings one-to-one1.5. Writing: A placement report1.6. Case study: CounsellingUnit 2 Customer support2.1. About business: Call centres2.2. Vocabulary: Customer service and telephoning2.3. Asking questions and giving instructions2.4. Speaking: Dealing with problems by telephone2.5. Writing: Formal and informal correspondence2.6. Case study: Cybertartan Software

Získané způsobilosti

Získání znalostí obchodní terminologie na úrovni B1 podle Společného evropského referenčního rámce.

Literatura

Allison J., Emmerson P. The Business Interemediate. ISBN 978-1-4050-8369-0.

Požadavky

K úspěšnému splnění předmětu je student povinen splnit zápočtový test na minimálně 70% a složit ústní zkoušku. Student může získat bonus až 4% navíc za semestr, pokud splní tyto podmínky:a) zpracuje-li písemné zadání "Placement report" v termínu a úspěšně (tzn. na minimálně 70%), má nárok na bonus 2% b) za absolvování všech výukových hodin v semestru má nárok na 2% navíc.Závěrečná známka je výsledkem úspěšnosti v zápočtovém testu, práce v průběhu semestru a výsledku ústního zkoušení.

Garant

PhDr. Olga Vítkovská

Vyučující

PhDr. Olga Vítkovská