Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Příprava ke zkoušce BEC Vantage 1 (VCJ / BECV1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu VCJ / BECV1 - Příprava ke zkoušce BEC Vantage 1, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Staff development and training2. Job descriptions and job satisfaction3. Getting the right job4. Telephone skills5. Promotional activities and branding6. New product development7. A stand at a trade fair8. Establishing relationships and negotiating9. Staring a business and franchising10. Financing a start-up11. Expanding into Europe12. Presenting your business idea

Získané způsobilosti

Student získá bohatou slovní zásobu vztahující se k tématům Human resources, Marketing, Running a business, seznámí se s formátem zkoušky a připraví se na způsob testování všech čtyř jazykových dovedností u zkoušky BEC Vantage. Součástí předmětu jsou cvičné testy Listening, Reading Writing a Speaking.

Literatura

Brook-Hart, Guy. (2013). Business benchmark Upper-Intermediate 2nd edition. Cambridhe University Press.

Požadavky

Student je povinen se připravit na každou hodinu, obvyklé zadání pro samostudium je připravit cvičení, která se vztahují k Vocabulary a Reading samostatně a zkontrolovat své výsledky podle klíče.Očekává se aktivní práce ve výuce a 100% účast, s tím že lze tolerovat dvě absence během semestru z důvodu nemoci, povinné exkurze apod. Vyšší absence nebo neplnění zadaných úkolů během semestru může být důvodem nepřipuštění ke zkoušce na konci semestru.Předmět je zakončen kombinovanou zkouškou, tzn. že výsledná známka vychází z výsledku zápočtového testu a výsledku ústní zkoušky. K těmto výsledkům může student získat až 4 body navíc, 2 za aktivní přístup ke studiu a 2 za účast na všech hodinách semestru.Formát kombinované zkoušky v závěru semestru vychází z formátu testu mezinárodně platné zkoušky BEC Vantage.

Garant

PhDr. Olga Vítkovská

Vyučující

PhDr. Olga Vítkovská