Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Němčina pro přírodovědce (VCJ / NIV)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu VCJ / NIV - Němčina pro přírodovědce, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Němčina ve světě;2. O univerzitě;3. Orientace ve městě;4. Konference, studijní pobyty;5. Popis grafů (obyvatelstvo);6. Základní matematická terminologie;7. Optika v každodenním životě;8. Zvířata v ČR;9. Zdroje energie.

Získané způsobilosti

Dorozumět se německy v souvislosti se studijním pobytem v německy mluvící zemi, schopnost podat informaci o univerzitě, organizaci studia; základní terminologie přírodovědných oborů.

Požadavky

K úspěšnému splnění předmětu je student povinen se aktivně účastnit výuky. Jsou povoleny maximálně 2 absence ve výuce za semestr.Student může získat bonus až 3% navíc za semestr, pokud splní tyto podmínky:a) zpracuje-li písemná zadání v termínu a získá minimálně 70%, má nárok na bonus 1% za každý písemný úkol (2 x 1%) b) za absolvování všech výukových hodin v semestru (1%).

Garant

Mgr. Vladimír Severa

Vyučující

Mgr. Vladimír Severa