Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Akvakultury (ZOO / AKUL)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ZOO / AKUL - Akvakultury, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvod do akvakulturyRybníkářstvíPstruhařstvíRecirkulační systémyVztah akvakultury a životního prostředíObhospodařování volných vodTrendy v akvakulturní produkciAkvakultura měkkýšů a korýšůAkvakultura rostlinVybrané chovy ryb v tropechAkvaristikaChov mořských ryb a lososaEkonomika akvakulturního chovu

Získané způsobilosti

Studenti získají informace o akvakulturách. Seznámí se se základními metodami. Studenti pochopí význam intenzivních a extenzivních akvakultur, ekonomické aspekty.

Literatura

dle doporučení učitele.

Požadavky

Aktivní účast v hodině, minimální úspěšnost testu 70 %. Student musí být schopen prezentovat základní fakta a diskutovat k uvedeným tematickým okruhům.

Garant

doc. Ing. Lukáš Kalous, Ph.D.

Vyučující

doc. RNDr. Zdeněk Adámek, CSc.doc. Ing. Lukáš Kalous, Ph.D.RNDr. Vladimír Uvíra, Dr.doc. RNDr. Zdeněk Adámek, CSc.doc. Ing. Lukáš Kalous, Ph.D.RNDr. Vladimír Uvíra, Dr.