Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářský seminář (KDMML / PBSMK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDMML / PBSMK - Bakalářský seminář, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Pravidla pro psaní bakalářských prací.Formální úprava bakalářských prací.Citace odborné literatury.Příprava obhajoby bakalářské práce.

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu zná student základní pravidla, která je třeba dodržovat při psaní bakalářských prací, a to jak po obsahové, tak formální stránce, umí strukturovat práci a je schopen vytvářet citace odborné literatury. Dokáže zároveň připravit obhajobu bakalářské práce.

Literatura

ČSN ISO 690. Informace a dokumentace - Pravidla pro bibliografické odkazy a citace informačních zdrojů. Praha, 2011. Internal materials of the Department of Transport Management, Marketing and Logistics related to the bachelor thesis. Internal regulations of the University of Pardubice determining rules for the bachelor thesis. Interní materiály KDMML týkající se závěrečných prací. Interní předpisy Univerzity Pardubice. Synek, M., P. Mikan a H. Vávrová. Jak psát bakalářské, diplomové, disertační a jiné písemné práce. Praha, 2011. ISBN 978-80-245-1819-0.ČSN 01 6910 - Úprava písemností zpracovaných textovými editory. Praha, 2007.

Požadavky

Student musí v průběhu semestru prokázat orientaci v problematice závěrečných prací a odevzdáním bakalářské práce na odpovídající úrovni zároveň schopnost samostatně zpracovat určité zadání s předepsanými formálními náležitostmi. Požadavky pro získání zápočtu určuje vyučující.

Garant

Ing. Helena Becková, Ph.D.

Vyučující

Ing. Helena Becková, Ph.D.Ing. Helena Becková, Ph.D.