Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář (KDMML / PDSMK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDMML / PDSMK - Diplomový seminář, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Pravidla pro psaní diplomových prací.Formální úprava diplomových prací.Citace odborné literatury.Příprava obhajoby diplomové práce.

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu má student prohloubené znalosti o pravidlech a zvyklostech psaní závěrečných prací, a to jak po obsahové, tak formální stránce, umí pracovat s informačními zdroji, vyhledávat v elektronických databázích a citovat různé druhy dokumentů podle příslušné normy. Dokáže zároveň připravit obhajobu diplomové práce.

Literatura

ČSN ISO 690. Informace a dokumentace - Pravidla pro bibliografické odkazy a citace informačních zdrojů. Praha, 2011. Internal materials of the Department of Transport Management, Marketing and Logistics related to the master thesis. Internal regulations of the University of Pardubice determining rules for the master thesis. Interní materiály KDMML týkající se závěrečných prací. Interní předpisy Univerzity Pardubice stanovující zásady pro závěrečné práce. Synek, M., P. Mikan a H. Vávrová. Jak psát bakalářské, diplomové, doktorské a jiné písemné práce. Praha, 2011. ISBN 978-80-245-1819-0.ČSN 01 6910 - Úprava písemností zpracovaných textovými editory. Praha, 2007.

Požadavky

Student musí v průběhu semestru prokázat orientaci v dané problematice a zpracováním diplomové práce zároveň schopnost splnit požadavky kladené na závěrečnou práci magisterské úrovně studia. Požadavky pro získání zápočtu určuje vyučující.

Garant

Ing. Helena Becková, Ph.D.

Vyučující

Ing. Helena Becková, Ph.D.