Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diagnostic Analysis and Quality Manageme (KDPD / DAQCD)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDPD / DAQCD - Diagnostic Analysis and Quality Manageme, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Systémové pojetí diagnostiky a diagnostických systémů.Relace "Řízení spolehlivosti - diagnostický systém".Vztah diagnostiky a provozní spolehlivosti.Teorie a aplikace objektivního výběru diagnostických informací (veličin).Provozní a servisní (zákaznické) diagnostické informace.Sběr, zpracování, analýza a využívání diagnostických informací.Manažérský podnikový (výrobní, provozní) informační systém, DIS - Manager.Diagnostický informační systém pro řízení jakosti a spolehlivosti, DIS - ŘJ(ŘS)..Diagnostická analýza, podstata a účel.Produktové pojetí hodnocení jakosti provozu a výroby (horizontální cesta), produktově orientované řízení jakosti a spolehlivosti .Podnikové pojetí hodnocení jakosti (vertikální pojetí - cesta ISO) ,podnikově orientované řízení jakosti a spolehlivosti.Metoda hodnotících ukazatelů a další metody.Etapy aplikací diagnostické metodologie v konstrukci a projekci, v provozu a obnově dopravních prostředků a zařízení.Organizační zabezpečení realizace diagnostické analýzy.

Získané způsobilosti

Absolvováním předmětu posluchač získá znalosti o metodice použití možností diagnostické analýzy pro komplexní a rigorózní analýzu činnosti podniků na základě zhodnocení výsledků jeho činnosti, kdy zdrojem hodnotících údajů jsou uživatelé (zákazníci).

Literatura

stag.upce.czLÁNSKÝ, M., MAZÁNEK, J. Diagnostika a IDS. skripta DFJP, 2001.

Požadavky

Zápočtem se potvrzuje, že se student prezenční formy studia zúčastňoval v požadované míře výuky a že splnil požadavky, jimiž bylo udělení zápočtu podmíněno. Podmínky udělení zápočtu určuje vyučující. Je vyžadována aktivní účast na cvičeních (absolvování všech praktických cvičení a odevzdání vyhovujících protokolů z nich).Zkouška z předmětu (forma, obsah, trvání) je stanovena v souladu se Studijním a zkušebním řádem UPa. Podmínkou účasti na zkoušce je získání zápočtu.Zkouška se skládá z písemné a ústní části. Úspěšné absolvování písemné části zkoušky) je předpokladem účasti na ústní zkoušce.

Garant

prof. Ing. Milan Lánský, DrSc.