Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářský seminář (KDPD / PBSKP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDPD / PBSKP - Bakalářský seminář, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Administrativa související s vypracováním bakalářské práce.Úprava bakalářské práce.Tvorba technické zprávy v MS Word - I.Tvorba technické zprávy v MS Word - II.Výpočty a úprava tabulek v MS Excel.Tvorba grafů v programu Grapher.Tvorba jednoduchých schémat prostřednictvím programů Smartsketch a Solidedge 2D draft.Způsob zadávání informací o bakalářské práci do informačního systému STAG.Tvorba prezentace v MS Power Point.Diskuze nad rozpracovanou bakalářskou prací.Nutné náležitosti, které musí BP obsahovat.Zásady prezentace BP.

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu je student schopen zpracovat technickou zprávu, včetně grafických příloh a prezentace zprávy.

Literatura

DANČO, Václav. Kapesní průvodce [počítačovou] typografií. Praha: Via Vestra, 1995. ISBN 80-85935-00-7.KLEPŠ, Zdeněk, PROCHÁZKA, Pavek, KOTLANOVÁ, Anna, TŘEŠTÍK, Boleslav. Tvorba technické dokumentace. České Budějovice: KOPP, 1994. ISBN 80-85828-07-3.

Požadavky

Student musí v průběhu semestru i při závěrečném zápočtu porozumět práci s informačním systémem STAG v souvislosti se zadáváním informací o své bakalářské práci a ovládat základní software potřebný při zpracovávání technické dokumentce.

Garant

doc. Ing. Jaromír Zelenka, CSc.

Vyučující

Ing. Stanislava Liberová, Ph.D.Ing. Tomáš MichálekIng. Petr Voltr, Ph.D.