Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekt silničních vozidel (KDPD / PPJVP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDPD / PPJVP - Projekt silničních vozidel, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zadání projektuMetodika návrhu důležitých konstrukčních uzlůZobrazování důležitých konstrukčních uzlůIndividuální konzultaceOdevzdání projektu

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu umí student samostatně pracovat v oblasti navrhování, výpočtů a technického řešení skupin nebo ústrojí silničních vozidel.

Literatura

VLK, František. Podvozky motorových vozidel. Brno: Nakladatelství a vydavatelství VLK, 2000. ISBN 80-238-5274-4.VLK, František. Převodová ústrojí motorových vozidel. Brno : Nakladatelství a vydavatelství VLK, 2000. ISBN 80-238-5275-2.GSCHEIDLE, Rolf, et al. Příručka pro automechanika. Praha : Sobotáles, 2002. ISBN 80-85920-83-2.Příslušné normy ČSN a ISO. VLK, František. Stavba motorových vozidel. Brno : Nakladatelství a vydavatelství VLK, 2003. ISBN 80-238-8757-2.Technické podmínky předmětných vozidel. TESAŘ, Miroslav, VALA, Miroslav. Teorie a konstrukce silničních vozidel I. Pardubice: Univerzita Pardubice, 2003. ISBN 80-7194-503-X.Výkresová dokumentace výrobců vozidel a příslušenství.

Požadavky

Podmínkou pro udělení klasifikovaného zápočtu je aktivní účast na cvičeních. Klasifikovaným zápočtem se pak hodnotí především samostatně vypracovaná technická zpráva spolu s výkresovou dokumentací na zadané konstrukční téma a závěrečný ústní pohovor.

Garant

Ing. Ivo Šefčík, Ph.D.

Vyučující

Ing. Ivo Šefčík, Ph.D.