Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekt ze životního prostředí (KDPD / PPZ2K)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDPD / PPZ2K - Projekt ze životního prostředí, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zadání projektů studentům, zahájení tvorby projektů.Metody tvůrčí práce (teoretické, experimentální, simulační, kombinované).Kontrola rozpracovanosti projektů.Informační zdroje inženýrských, výzkumných a vědeckých informací.Kontrola rozpracovanosti projektů.Metodika přípravy, plánování a realizace projektování, experimentální práce.Kontrola rozpracovanosti projektů, seminární posouzení dílčích výsledků.Statistické vyhodnocování experimentálních dat.Kontrola rozpracovanosti projektů, seminární posouzení dílčích výsledků.Formy presentace výsledků inženýrské, výzkumné a vědecké práce.Obsahové a formální náležitosti projektů a související dokumentace.Obsahové a formální náležitosti technických a výzkumných zpráv, inženýrských diplomových prací.Závěrečná kontrola stavu zpracování zadaných projektů, jejich seminární prezentace a posouzení.

Literatura

VEBER, J. A KOL. Management II: management změny, strategický management, podnikatelské projekty, projektový management, reengineering. Praha: Vysoká škola ekonomická, 1998. ISBN 80-7079-406-2.SVOZILOVÁ, A. Projektový management. Praha: Grada, 2011. ISBN 978-80-247-3611-2.KOŽÍŠEK, J. Statistika. Praha: Vydavatelství ČVUT, 2006. ISBN 80-01-03567-0.

Požadavky

Zápočet z předmětu (forma, obsah, trvání) je stanoven v souladu se Studijním a zkušebním řádem UPa. Konkrétní požadavky sdělí studentům vyučující v prvním týdnu semestru.

Garant

Ing. Marie Sejkorová

Vyučující

Ing. Marie Sejkorová