Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce (KDPD / PYBPK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDPD / PYBPK - Bakalářská práce, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Téma bakalářské práce si student vybírá sám z nabídnutých témat.Při jejím zpracování prokazuje schopnost samostatného řešení zadaného problému.V bakalářské práci student zpracovává zadané téma práce, která obsahuje stručný rozbor problému, jeho teoretické praktické řešení.Rozsah práce je cca 30 stran textu.Na základě konkrétního zadání je stanoven podrobný harmonogram postupu zpracovávání jednotlivých částí práce.

Získané způsobilosti

Posluchač pod vedením garanta oboru a vedoucího práce získá znalosti, které mu dovolují samostatně vypracovat bakalářskou práci a připravit se na její obhajobu.

Literatura

Zákon o vysokých školách s prováděcími předpisy. Literaturu určuje vedoucí práce individuálně, dle obsahu a zaměření bakalářské práce.

Požadavky

Zápočtem se potvrzuje,že se student prezenční formy studia zúčastňoval v požadované míře povinné výuky a že splnil požadavky, jimiž bylo udělení zápočtu podmíněno. Podmínky udělení zápočtu určuje vyučující a jsou stanoveny v souladu se Studijním a zkušebním řádem UPa.

Garant

Ing. Pavel Kukla, Ph.D.

Vyučující

Ing. Pavel Kukla, Ph.D.