Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diagnostická analýza (KDPD / PYDAP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDPD / PYDAP - Diagnostická analýza, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Systémové pojetí diagnostiky a diagnostických systémů.Relace "Řízení spolehlivosti / Řízení spolehlivosti- diagnostický systém".Vztah diagnostiky a provozní spolehlivosti.Teorie a aplikace objektivního výběru diagnostických informací (veličin).Provozní a servisní (zákaznické) diagnostické informace.Sběr, zpracování, analýza a využívání diagnostických informací.Manažérský podnikový (výrobní, provozní) informační systém, DIS - Manager.Diagnostický informační systém pro řízení jakosti a spolehlivosti, DIS - ŘJ(ŘS)..Diagnostická analýza, podstata a účel.Produktové pojetí hodnocení jakosti provozu a výroby (horizontální cesta), produktově orientované řízení jakosti a spolehlivosti .Podnikové pojetí hodnocení jakosti (vertikální pojetí - cesta ISO) ,podnikově orientované řízení jakosti a spolehlivosti.Metoda hodnotících ukazatelů a další metody.Etapy aplikací diagnostické metodologie v konstrukci a projekci, v provozu a obnově dopravních prostředků a zařízení.Organizační zabezpečení realizace diagnostické analýzy.

Získané způsobilosti

Absolvováním předmětu posluchač získá znalosti o metodice použití možností diagnostické analýzy pro komplexní a rigorózní analýzu činnosti podniků na základě zhodnocení výsledků jeho činnosti, kdy zdrojem hodnotících údajů jsou uživatelé (zákazníci).

Literatura

stag.upce.czStodola J. Hodnotová analýza a možnosti její aplikace při posuzování automobilů. sborník VA Brno, 1994.

Požadavky

Zápočtem se potvrzuje, že se student prezenční formy studia zúčastňoval v požadované míře výuky a že splnil požadavky, jimiž bylo udělení zápočtu podmíněno. Podmínky udělení zápočtu určuje vyučující. Je vyžadována aktivní účast na cvičeních (absolvování všech praktických cvičení a odevzdání vyhovujících protokolů z nich).Zkouška z předmětu (forma, obsah, trvání) je stanovena v souladu se Studijním a zkušebním řádem UPa. Podmínkou účasti na zkoušce je získání zápočtu.Zkouška se skládá z písemné a ústní části. Úspěšné absolvování písemné části zkoušky) je předpokladem účasti na ústní zkoušce.

Garant

prof. Ing. Milan Lánský, DrSc.

Vyučující

prof. Ing. Milan Lánský, DrSc.prof. Ing. Milan Lánský, DrSc.