Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář (KDPD / PYDSK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDPD / PYDSK - Diplomový seminář, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zásady tvůrčí práce inženýrského charakteru.Ukázky vzorových prácí.Presentace projektů.Zhodnocení presentace projektů.Analýza presentace projektů z hlediska formálního provedení.Analýza presentace projektů z hlediska úrovně prokázaných aspektů samostatné tvůrčí práce.Příprava vypracování diplomové práce dle individuálních témat, harmonogram přípravy.Kontrola rozpracovanosti zadaného tématu.Příprava na obhajobu diplomové práce.Příprava na státní závěrečnou zkoušku z odborných státnicových předmětů.Rozbor obsahu státnicových předmětů, kontrola stávajících znalostí.Seznámení s okruhem základních otázek, vymezení požadovaných znalostí, zdůraznění důležitých a zásadních problémů.Prohloubení znalostí v oblasti tématu diplomové práce.Pedagogický závěr, konkrétní organizace obhajoby a státní zkoušky.

Získané způsobilosti

Posluchač pod vedením garanta oboru a vedoucího práce získá znalosti, které mu dovolují samostatně vypracovat diplomovou práci a připravit se na její obhajobu. Současně začíná řešit obsahovou problematiku, související s vypracováním diplomové práce.

Literatura

Zákon o vysokých školách s prováděcími předpisy. Literaturu určuje vedoucí práce individuálně, dle obsahu a zaměření diplomové práce.

Požadavky

Zápočtem se potvrzuje, že se student zúčastňoval v požadované míře výuky a že splnil požadavky, jimiž bylo udělení zápočtu podmíněno. Podmínky udělení zápočtu určuje vyučující.

Garant

Ing. Marie Sejkorová

Vyučující

Ing. Marie Sejkorová