Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce (KDPD / PZBPP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDPD / PZBPP - Bakalářská práce, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Bakalářská práce je samostatnou prací studenta pod vedením vedoucího práce. Práce na zadané téma má prokázat schopnost studenta samostatně řešit konkrétní problém a výsledky práce prezentovat v písemné formě.Bakalářskou prací se ověřují znalosti, jichž student během studia nabyl, a schopnost tyto znalosti tvůrčím způsobem použít při zpracování zadaného tématu s použitím dostupné literatury.Bakalářská práce je obhajována v závěru studia před komisí pro státní závěrečné zkoušky.

Získané způsobilosti

Student získá zkušenosti s vytvářením rozsáhlejšího projektu a jeho dokumentace. Má znalosti z odborné oblasti, která do níž přísluší téma bakalářské práce.

Literatura

nullnullZákon o vysokých školách s prováděcími předpisy. Dle konkrétního zadání diplomové práce.

Požadavky

Zápočtem se potvrzuje, že se student prezenční formy studia zúčastňoval v požadované míře povinné výuky a že splnil požadavky, jimiž bylo udělení zápočtu podmíněno. Podmínky udělení zápočtu určuje vyučující. Je vyžadována aktivní účast na cvičeních.Student musí odevzdat bakalářskou práci na určené téma v předepsaném termínu. Konkrétní požadavky sdělí studentům vyučující na prvním cvičení.

Garant

doc. Ing. Miroslav Tesař, CSc.

Vyučující

Ing. Marie Sejkorová