Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Thesis Seminar (KDPD / TMDTS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDPD / TMDTS - Thesis Seminar, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zásady zpracování DP.Formální úprava DP.Nutné náležitosti, které musí DP obsahovat.Zásady prezentace DP.

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu je student schopen zpracovat technickou zprávu na vysoce profesionální úrovni, včetně grafických příloh a prezentace zprávy.

Literatura

FORŠT, Jaroslav. abc DTP zadání a zpracování reklamních tiskovin. Praha: GRADA Publishing, 1995. ISBN 80-7169-222-0.MYSLÍN, Josef. Digitální video v praxi. Kralice na Hané: Computer media s.r.o., 2005. ISBN 80-86686-42-6.DANČO, Václav. Kapesní průvodce [počítačovou] typografií. Praha: Via Vestra, 1995. ISBN 80-85935-00-7.KLEPŠ, Zdeněk, PROCHÁZKA, Pavek, KOTLANOVÁ, Anna, TŘEŠTÍK, Boleslav. Tvorba technické dokumentace. České Budějovice: KOPP, 1994. ISBN 80-85828-07-3.

Požadavky

Zápočtem se potvrzuje, že se student zúčastňoval v požadované míře povinné výuky a že splnil požadavky, jimiž bylo udělení zápočtu podmíněno. Podmínky udělení zápočtu určuje příslušný vedoucí práce.

Garant

doc. Ing. Jaromír Zelenka, CSc.

Vyučující

Ing. Aleš Hába, Ph.D.Ing. Martin Kohout, Ph.D.Ing. Tomáš MichálekIng. Petr Voltr, Ph.D.doc. Ing. Jaromír Zelenka, CSc.