Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diagnostické systémy (KDPD / VDSY4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDPD / VDSY4 - Diagnostické systémy, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Diagnostika technických objektů, normy ČSN a ISO. Vztah diagnostiky, vložené spolehlivosti a provozní spolehlivosti. Klasifikace automatizovaných diagnostických systémů. Informačnídopravních prostředků a zařízení. Komplexní podobnostní diagnostická čísla, příklady řešení. Diagnostické měřící přístroje a metodya řídící diagnostické systémy. Relace "Řízení spolehlivosti - diagnostický systém". Teorie a aplikace objektivního výběru diagnostických informací (veličin). Metoda hodnotících ukazatelůa další metody. Projektování diagnostických systémů. Etapy aplikací diagnostické metodologie v konstrukci a projekci, v provozu a obnově

Získané způsobilosti

Absolvováním předmětu získá posluchač znalosti diagnostických systémů ve vztahu k dopravním prostředků a zařízením.

Literatura

Kreidl M.a kol. Diagnostické systémy, ČVUT 2001. Praha, 2001. Lánský M., Mazánek J. Diagnostika a IDS, skripta DFJP 2001. Pardubice, 2001. Moos P. Informační technologie, ČVUT 1993. Praha, 1993. Jenčík J. a kol. Technické měření, skripta ČVUT 2000. Praha, 2000. Lánský M., Stodola J. Teorie a praxe tech. diagnostiky, učebnice DFJP.

Požadavky

Zkouška z předmětu (forma, obsah, trvání) je stanovena v souladu se Studijním a zkušebním řádem UPa.

Garant

prof. Ing. Milan Lánský, DrSc.