Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářský seminář (KDS / PBSCP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDS / PBSCP - Bakalářský seminář, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Informace k vypracování bakalářské práce a její formální náležitosti. Ukázky vzorové práce. Příprava na obhajobu bakalářské práce a státní závěrečnou zkoušku z odborných státnicových předmětů. Seznámení s okruhem základních otázek, vymezení požadovaných znalostí, zdůraznění důležitých a zásadních problémů. Prohloubení znalostí v oboru bakalářské práce. Očekávaný další rozvoj technické problematiky v daném oboru. Příprava se provádí po jednotlivých odborných předmětech v dohodnutém rozsahu.

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu zná student základní pravidla, která je třeba dodržovat při psaní bakalářských prací, a to jak po obsahové, tak formální stránce, umí strukturovat práci a je schopen vytvářet citace odborné literatury. Dokáže zároveň připravit obhajobu bakalářské práce.

Literatura

ČSN ISO 690 - Bibliografické citace : Obsah, forma, struktura. ČSN ISO 690-2 Informace a dokumentace - Bibliografické citace - Část 2: Elektronicé dokumenty nebo jejich části. ČSN 01 6910 - Úprava písemností zpracovaných textovými editory (rev. duben 2007). , 2007. Interní předpisy Univerzity Pardubice.. SYNEK, M. A KOL. Jak psát diplomové a jiné práce..

Požadavky

Zápočtem se potvrzuje,že se student prezenční formy studia zúčastňoval v požadované míře povinné výuky a že splnil požadavky, jimiž bylo udělení zápočtu podmíněno. Podmínky udělení zápočtu určuje vyučující.

Garant

doc. Ing. Vladimír Doležel, CSc.Ing. Filip Ševčík

Vyučující

Ing. Vladislava Kaltounová