Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kovové konstrukce (KDS / PKOVP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDS / PKOVP - Kovové konstrukce, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Inženýrské konstrukce ve stavebnictví. Základní typy ocelových inženýrských konstrukcí. Materiál kovových konstrukcí a jeho vlastnosti. Navrhování a posouzení jednotlivých prvků kovových konstrukcí. Únavová pevnost a životnost. Spoje ocelových konstrukcí. Výroba a protikorozní ochrana.

Získané způsobilosti

Získání znalostí v oblasti kovových konstrukcí.

Literatura

ČSN P ENV 1993 - Navrhování ocelových konstrukcí, ČNI, Praha 1994. Šertler H., Pokorný J. Mosty (část ocelové mosty, část betonové mosty), Pardubice 2003.

Požadavky

Zápočtem se potvrzuje,že se student prezenční formy studia zúčastňoval v požadované míře povinné výuky a že splnil požadavky, jimiž bylo udělení zápočtu podmíněno. Podmínky udělení zápočtu určuje vyučující. Zkouška z předmětu (forma, obsah, trvání) je stanovena v souladu se Studijním a zkušebním řádem UPa.

Garant

doc. Ing. Bohumil Culek, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Bohumil Culek, Ph.D.Ing. Tomáš FrontzIng. Marek Pětioký