Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Rekonstrukce a údržba drážních staveb (KDS / PRUDP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDS / PRUDP - Rekonstrukce a údržba drážních staveb, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

předpisy týkající se oblasti rekonstrukce a údržby železničních staveborganisace hospodaření a správy železničních stavebvady a poruchy částí železničního svršku a tělesa železničního spodkumetody a přístroje pro diagnostiku stavu částí železničního svršku a tělesa železničního spodkudohlédací činnost v oblasti železničních stavebúdržba železničních stavebrekonstrukce železničních staveb, pracovní postupypracovní stroje

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu se student orientuje v oblasti rekonstrukce a údržby železničních staveb.

Literatura

Špánik, J., Jelínek, V., Holzer, M., Mikšík, M. Mechanizácia traťového hospodárstva, VŠDS Žilina, 1993, 80-7100-134-1. Adámek, Walter, Jelínek, Václav, Lata, Michael, Kalinčák, Daniel. Speciální vozidla a stroje pro práci na železničních tratíc. Pardubice: Univerzita Pardubice, 1998. ČSN 73 6360-2 Konstrukční a geometrické uspořádání koleje železničních drah a její prostorová poloha. Stavba a přejímka, provoz a údržba. Část 2. Hynek Šertler. Údržba a rekonstrukce železniční dopravní cesty. J. Špánik. Údržba koľajových dráh. Špánik, J., Mikšík, M., Švec, J., Franko, J. Údržba koľajových dráh, cvičení, VŠDS Žilina, 1992, 80-7100-098-1. Špánik, J., Mikšík, M., Švec, J., Franko, J. Údržba koľajových dráh, přílohy, VŠDS Žilina, 1992. Marusičová, Danuše. Udržování železničních tratí. Praha: vydavatelství ČVUT, 1996. 80-01-01438-X.

Požadavky

Zápočtem se potvrzuje, že se student prezenční formy studia zúčastňoval v požadované míře povinné výuky a že splnil požadavky, jimiž bylo udělení zápočtu podmíněno. Podmínky udělení zápočtu určuje vyučující. Zkouška z předmětu (forma, obsah, trvání) je stanovena v souladu se Studijním a zkušebním řádem UPa.

Garant

doc. Ing. Bohumil Kubát, CSc.

Vyučující

Ing. Filip ŠevčíkIng. Filip Ševčík