Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Tvorba technické dokumentace (KEEZ / PTKCK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KEEZ / PTKCK - Tvorba technické dokumentace, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvod do programu AutoCAD, MicroStation - základní obsluha.Práce v AutoCAD v 2D.Práce v AutoCAD v 3D.Návrh a kreslení elektrotechnických schémat v programu EAGLE a PCSchematic

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu je student seznámen se základy technického kreslení, umí pracovat v programu AutoCAD a zná základy pro práci v programu MicroStation. Také umí pracovat s programy EAGLE a PCSchematic, které jsou zaměřeny na elektrotechniku.

Literatura

SPIELMANN, M. AutoCAD. Praha, 2005. ISBN 80-251-0624-1.FOŘT, P., KLETEČKA, J. Technické kreslení. BEN Praha, 2005. ISBN 80-251-0498-2.DRASTÍK, F. Technické kreslení I. Ostrava, 2002. ISBN 80-7225-195-3.OMURA, G. AutoCAD 2002. Praha, 2003. ISBN 80-247-0339-4.

Požadavky

Požadavky pro úspěšné absolvování předmětu jsou upřesněny na první hodině v semestru. Student musí v průběhu semestru a v závěru předmětu prokázat porozumění probírané látce a schopnost samostatného řešení zadaných úkolů ve zmiňovaných programech.Pro získání zápočtu je povinná aktivní účast na hodinách, odevzdaná závěrečná práce.

Garant

Ing. Ladislav Mlynařík, Ph.D.

Vyučující

Ing. Ladislav Mlynařík, Ph.D.