Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kancelářské aplikace - Office (KID / PKOFK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KID / PKOFK - Kancelářské aplikace - Office, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvod do editoru Word.Styly a šablony. Vzhled stránky, oddíly dokumentu.Práce s tabulkami. Použití polí. Kreslení.Práce s rozsáhlým dokumentem.Editor rovnic. Hromadná korespondence.Sdílení informací s ostatními uživateli. Další možnosti textového editoru.Úvod do tabulkového procesoru Excel. Práce se vzorci.Úprava sešitu. Cyklické odkazy. Ověřování dat.Práce s grafy, kreslení.Práce se seznamy.Kontingenční tabulky a grafy.Analytické nástroje. Sdílení informací s ostatními uživateli. Makra.

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu student ovládá většinu funkcionalit textového procesoru Microsoft Word a tabulkového procesoru Microsoft Excel s výjimkou programování v jazyku Visual Basic.

Literatura

Greiner, K. Textové editory a tabulkové procesory - přednášky a cvičení. Barilla, J., Simr, P., Sýkorová, K. Excel 2013. Podrobná uživatelská příručka. Brno, 2013. ISBN 978-80-251-4114-4.Pecinovský, J. Word 2013. Podrobná uživatelská příručka. Brno, 2013. ISBN 978-80-251-3831-1.

Požadavky

Průběh zkoušky a další informace viz dokument, který je dostupný ke stažení v IS STAG.

Garant

doc. Ing. Karel Greiner, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Karel Greiner, Ph.D.