Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Technologie a řízení dopravy (KID / TRD)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KID / TRD - Technologie a řízení dopravy, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět zahrnuje problematiku předmětů studijního programu oboru AID: Základy technologie a řízení dopravy, Technologie a řízení železniční dopravy, Technologie a řízení silniční a městské dopravy, Technologie a řízení letecké a vodní dopravy.

Získané způsobilosti

Přehled v dané problematice. Složení SBZ.

Literatura

Český normalizační institut. ČSN 01 85 00 Názvosloví v dopravě. Praha, 1989. BÍNA, L., ŠOUREK, D., ŽIHLA, Z. Provozování a řízení letecké dopravy I. Pardubice, 2004. ISBN 80-8653-017-5.Vonka, J., Molková, T., Široký, J. Technologie a řízení dopravy II. Pardubice, 2000. Kubec, J. - Pelouch, K. Technologie a řízení dopravy V. Pardubice, 1997. Kleprlík, J., Kyncl, J., Soušek, R. Technologie a řízení silniční dopravy. Pardubice, 2003. Široký J. a kol. Základy technologie a řízení dopravy. Univerzita Pardubice, 2007. ISBN 978-80-7194-983-1.

Požadavky

Zodpovězení jedné otázky z přehledu probrané látky před zkušební komisí, zodpovězení otázek členů komise k zadanému okruhu znalostí.