Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Optimalizace technologických procesů v d (KTRD / AOPTP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTRD / AOPTP - Optimalizace technologických procesů v d, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvod, systémový přístup při optimalizaci.Model dopravní obslužnosti území, optimalizace dopravní obslužnosti.Technologie zimní údržby pozemních komunikací a její optimalizace.Tvorba plánu zimní údržby pozemních komunikací.Optimalizace přepravy nadrozměrného nákladu v silniční dopravě s využitím síťové analýzy.Využití výpočetní technicky a specializovaný SW v silniční dopravě.Telematika a fleet controlling v silniční dopravě.Časová rezerva, shrnutí probrané látky.

Získané způsobilosti

Student je po absolvování předmětu schopen vytvořit technologický postup v silniční a městské hromadné dopravě s využitím optimalizačních metod.

Literatura

Pavlíček, F., Kleprlík, J. Technologie a řízení dopravy III. Pardubice, 1997. Graja, M. Městská hromadná doprava. Pardubice, 2002. Pavlíček, F., Kleprlík, J. Technologie a řízení dopravy IV. Pardubice, 1998.

Požadavky

Zápočtem se potvrzuje,že se student prezenční formy studia zúčastňoval v požadované míře povinné výuky a že splnil požadavky, jimiž bylo udělení zápočtu podmíněno. Podmínky udělení zápočtu určuje vyučující. Zkouška z předmětu (forma, obsah, trvání) je stanovena v souladu se Studijním a zkušebním řádem UPa.

Garant

prof. Ing. Václav Cempírek, Ph.D.doc. Ing. Jaroslav Kleprlík, Ph.D.

Vyučující

prof. Ing. Václav Cempírek, Ph.D.doc. Ing. Jaroslav Kleprlík, Ph.D.Ing. Pavlína Brožová, Ph.D.prof. Ing. Václav Cempírek, Ph.D.Ing. Ivo Hruban, Ph.D.