Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Počítačová podpora a organizace - SD (KTRD / APGSP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTRD / APGSP - Počítačová podpora a organizace - SD, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvod, úloha počítačové podpory při organizaci silniční dopravy.Lineární programování a program Excel doplněk Řešitel.Lineární programování dopravních úloh.Využití metod síťové analýzy v dopravě (MS Project).Informační systémy v osobní dopravě, elektronické jízdní řády.Programy pro dopravní obslužnost území.Programy pro zklidňování dopravy.Programy pro monitorování a řízení dopravy.Dálkový průzkum Země.Analytické a syntetické funkce GIS.Fleet Controlling.Programy pro přepravu nebezpečných věcí.Programy pro přepravu nadrozměrných nákladů.PC podpora pro autobazar, autosalon, autoservis.Časová rezerva, shrnutí probrané látky.

Získané způsobilosti

Student je po absolvování předmětu schopen využívat počítačové podpory a speciálních softwarových produktů pro zpracování technologie a řízení silniční dopravy včetně jejich optimalizace.

Literatura

null

Požadavky

Zápočtem se potvrzuje,že se student prezenční formy studia zúčastňoval v požadované míře povinné výuky a že splnil požadavky, jimiž bylo udělení zápočtu podmíněno. Podmínky udělení zápočtu určuje vyučující. Zkouška z předmětu (forma, obsah, trvání) je stanovena v souladu se Studijním a zkušebním řádem UPa.

Garant

doc. Ing. Jaroslav Kleprlík, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Jaroslav Kleprlík, Ph.D.Ing. David Šourek, Ph.D.Ing. David Šourek, Ph.D.