Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Provozování silniční dopravy II (KTRD / APS2P)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTRD / APS2P - Provozování silniční dopravy II, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvod, užitková vozidla. Výběr a nabídka vozidla. Zadání referátů.Rozměry a hmotnosti silničních vozidel.Připojení a odpojení návěsu a přívěsu, fixace nákladu.Bezpečnost a ochrana zdraví při práci.Bezpečnost práce řidičů - N 561/2006. AETR.Přepravní a provozní dokumentace.Modelová přeprava.Provozování autobazaru.Provozování autoškoly.Postavení silniční dopravy v kombinované přepravě.Provozování autoservisu.Ekologické normy v silniční dopravě.Provozování čerpací stanice PHM.Zápočtová písemka.Časová rezerva, shrnutí probrané látky.

Získané způsobilosti

Student získá odborné znalosti ke zkoušce pro prokazování odborné způsobilosti k provozovávání silniční dopravy pro cizí potřeby na dopravním úřadě.

Literatura

nullUhříček, V., Týbl, S. Systém zvyšování odborné způsobilosti provozovatelů silniční motorové dopravy, svazek třetí, IV.Technická základna. Pardubice, 2001. Různé. Internetové stránky Centrum služeb pro silniční dopravu.

Požadavky

Zápočtem se potvrzuje, že se student zúčastňoval v požadované míře povinné výuky a že splnil požadavky, jimiž bylo udělení zápočtu podmíněno. Podmínky udělení zápočtu určuje přednášející.

Garant

doc. Ing. Jaroslav Kleprlík, Ph.D.

Vyučující

Ing. Pavlína Brožová, Ph.D.doc. Ing. Jaroslav Kleprlík, Ph.D.Ing. Pavlína Brožová, Ph.D.doc. Ing. Jaroslav Kleprlík, Ph.D.