Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborné praktikum z ŽD II (KTRD / DOZ2P)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTRD / DOZ2P - Odborné praktikum z ŽD II, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Organizace posunu.Organizace posunu mezi dopravnami.Zjednodušené řízení drážní dopravy.Jízda vlaku na PN a kolem neobsluhovaných návěstidel.Brzdy a brzdová zařízení železničních kolejových vozidel.Simulace probírané látkyČasová rezerva, shrnutí probrané látky.

Získané způsobilosti

Student je schopen se orientovat v základních situacích řízení železničního provozu.

Literatura

SŽDC D1 Návěstní a dopravní předpis. SŽDC D3 Předpis pro zjednodušené řízení drážní dopravy. SŽDC (ČD) Z1 Předpis pro obsluhu staničních a traťových zabezpečovacích zařízení. SŽDC (ČD) Z2 Předpis pro obsluhu zabezpečovacích zařízení.

Požadavky

Zápočtem se potvrzuje,že se student prezenční formy studia zúčastňoval v požadované míře povinné výuky a že splnil požadavky, jimiž bylo udělení zápočtu podmíněno. Podmínky udělení zápočtu určuje vyučující a jsou stanoveny v souladu se Studijním a zkušebním řádem UPa.

Vyučující

Ing. Ivo Hruban, Ph.D.Ing. Ondřej Štěpán