Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Příprava a plánování dopravních procesů (KTRD / KDPP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTRD / KDPP - Příprava a plánování dopravních procesů, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Význam kvality obecně a jak je chápána v dopravě.Vývoj názorů na kvalitu včetně moderních systémů řízení kvalityCyklus kvality ve službách (dopravě).Požadavky na kvalitu v dopravěKvalita ve veřejné dopravě osobVliv prvků dopravního systému na výslednou úroveň kvality.Ukazatele kvality - nákladní, osobní doprava. Kvantifikace ukazatelů.Kritická místa v dopravních a přepravních procesech.Metody hodnocení a měření v systémech řízení kvality.Měření spokojenosti.Členění mimořádných událostí a jejich vliv na dopravu.Struktura krizového řízení ve státní správě a v dopravě.Krizové plánování a subjekty hospodářské mobilizace v odvětví dopravy, hospodářská opatření pro krizové stavy.Havarijní plánování, povodňový plán dopravní organizace, mimořádné událostí v železniční dopravě.Technická ochrana a obnova železniční sítě, určená silniční síť a plán provizorních úprav. Materiální zabezpečení obnovy silnic a železnic.Plán zimní údržby silnic a místních komunikací.Evakuace obyvatelstva, zvířat a majetku. Plán evakuace.Dopravní informace pro krizový a havarijní plán územně správního celkuPřeprava nebezpečných věcí jako zdroj mimořádných událostí v dopravěRedukce dopravní obsluhy v krizových stavech a přepravní plán.

Získané způsobilosti

Zodpovězení jedné otázky z přehledu probrané látky před zkušební komisí, zodpovězení otázek členů komise k zadanému okruhu znalostí.

Literatura

Mojžíš, V. a kol. Kvalita dopravních a přepravních procesů. Pardubice, 2003. ISBN 80-86530-09-4.

Požadavky

Zodpovězení jedné otázky z přehledu probrané látky před zkušební komisí, zodpovězení otázek členů komise k zadanému okruhu znalostí.