Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář (KTRD / PDSTP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTRD / PDSTP - Diplomový seminář, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Právní předpisy platné pro školství.Předpisy platné pro zpracování diplomové práce.Tématické okruhy pro zpracování diplomové práce.Návaznost projektu a diplomové práce.Metodika zpracování diplomové práce.Forma zpracování tabulek a grafů.Zpracování příloh k diplomové práci.Zpracování osnovy práce.Prezentace práce.Tématické okruhy pro povinné předměty státní závěrečné zkoušky.Tématické okruhy pro alternativní předměty státní závěrečné zkoušky.Samostatná vystoupení a prezentace výsledků diplomantů.

Získané způsobilosti

Student je schopen zpracovávat dílo rozsahu diplomové práce.

Literatura

Interní předpisy Univerzity Pardubice stanovující zásady pro závěrečné práce. ČSN ISO 690 - Bibliografické citace : Obsah, forma, struktura. ČSN ISO 690-2 Informace a dokumentace - Bibliografické citace - Část 2: Elektronicé dokumenty nebo jejich části.

Požadavky

Zápočtem se potvrzuje, že se student zúčastňoval v požadované míře povinné výuky a že splnil požadavky, jimiž bylo udělení zápočtu podmíněno. Podmínky udělení zápočtu určuje přednášející.

Garant

Ing. Andrea Seidlová, Ph.D.

Vyučující

Ing. Michaela Ledvinová, Ph.D.Ing. Andrea Seidlová, Ph.D.