Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe - II. část (KTRD / POPTP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTRD / POPTP - Odborná praxe - II. část, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Odborná praxe je vedena formou účasti studenta ve vybraných podnikatelských subjektech a státních organizacích ve vazbě na odborné zaměření studijního oboru. V průběhu praxe se seznámí s činnostmi v dopravních, speditérských, logistických, distribučních, opravárenských a dalších firmách. Odbornou praxi mohou vykonat i ve státní správě, projekčních, plánovacích, softwarových firmách zabývajících se činnostmi zaměřenými do oblastí výše uvedených.Student musí předložit potvrzení firmy, kde a v jakém termínu praxi absolvoval a pracovní zprávu o své činnosti během praxe (min. v rozsahu A4).

Získané způsobilosti

Po absolvování praxe student získá rámcový přehled z oblasti technologie, řízení a logistiky vybraného podniku.

Literatura

Interní předpisy Univerzity Pardubice stanovující zásady pro závěrečné práce.

Požadavky

Zápočtem se potvrzuje,že se student prezenční formy studia zúčastňoval v požadované míře povinné výuky a že splnil požadavky, jimiž bylo udělení zápočtu podmíněno. Podmínky udělení zápočtu určuje vyučující a jsou stanoveny v souladu se Studijním a zkušebním řádem UPa.

Vyučující

Ing. Ivo Hruban, Ph.D.