Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Strategie dopravního podniku (KTRD / PSTPK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTRD / PSTPK - Strategie dopravního podniku, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Principy strategického myšlení.Analýza - syntéza - predikce.Systémy řízení a rozhodování.Analýza vnějších a vnitřních stránek dopravního podniku.Algoritmus postupu při zpracování strategie dopravního podniku.Strategické cíle a strategické operace dopravního podniku.Základní druhy strategií dopravního podniku.Strategie a jakost přepravní služby.Marketingová strategie dopravního podniku.Personální a komunikační strategie dopravního podniku.Strategie v oblasti organizace a řízení.Poradenství a strategie.Kontrola a strategie.Management 21. století a řízení inovací v dopravním podniku.Časová rezerva, shrnutí probrané látky.

Získané způsobilosti

Student je schopen po absolvování předmětu nastínit obecnou strategii dopravní organizace.

Literatura

Pivoňka, K., Cempírek, V., Široký, J. Strategie dopravního podniku. Pardubice, 2001. ISBN 80-86530-00-0.Brožová, P. Strategie dopravního podniku studijní opora. Pardubice, 2013. ISBN 978-80-7395-636-3. SEDLÁČKOVÁ, H. Strategická analýza. Nakladatelství C.H.Beck, Praha, 2000. ISBN 80-7179-422-8.DEDOUCHOVÁ,M.:. Strategie podniku. Praha: C. H. Beck, 2001.

Požadavky

Zápočtem se potvrzuje, že se student zúčastňoval v požadované míře povinné výuky a že splnil požadavky, jimiž bylo udělení zápočtu podmíněno. Podmínky udělení zápočtu určuje přednášející. Zkouška z předmětu (forma, obsah, trvání) je stanovena v souladu se Studijním a zkušebním řádem.

Vyučující

Ing. Pavlína Brožová, Ph.D.