Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Logistické technologie a silniční doprav (KTRD / TLPT)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTRD / TLPT - Logistické technologie a silniční doprav, Dopravní fakulta J. Pernera, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Teorie tvorby manipulačních a přepravních jednotek.Řízení zásob, optimální objednací množství, analýza ABC.Optimalizace rozmístění skladů.Využití elektronické výměny dat v logistických systémech.Využití čárových kódů a RFID v logistických systémech.Teorie obsluhy daného území. Distribuční technologie.Moderní přepravní systémy ve vazbě na městskou a regionální obsluhu.Technologie City logistiky.Životní cyklus produktu ve vztahu ke zpětné logistice.Nové trendy a vývoj informačních systémů pro řízení logistických a přepravních procesů.

Získané způsobilosti

Zodpovězení otázky z přehledu probrané látky před zkušební komisí, zodpovězení otázek členů komise k zadanému okruhu znalostí.

Literatura

Cempírek, V. Technologie ložných a skladovacích operací. Pardubice, 2000. Buchholz, J. a kol. Handbuch der Logistik. Praha, 1998. ISBN 3-540-64517-9.Cempírek, V., Kampf. R. Logistika. Pardubice, 2005. ISBN 80-86530-23-X.

Požadavky

Zodpovězení otázky z přehledu probrané látky před zkušební komisí, zodpovězení otázek členů komise k zadanému okruhu znalostí.