Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Zákl. potravinářských technologií II (KALCH / C629)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KALCH / C629 - Zákl. potravinářských technologií II, Fakulta chemicko-technologická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Technologie tuků a olejůTechnologie škrobuCereální technologieVýroba pekařského droždíTechnologie trvanlivého pečivaVýroba pochutin (káva, kávoviny, čaj, koření)Obalové technologieTechnologie potravinářsky významných kyselin

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu je posluchač schopen se orientovat v problematice technologických postupů týkajících se široké oblasti potravinářského průmyslu.

Literatura

J. Čepička a kolektiv. Obecná potravinářská technologie. Praha, 1995. ISBN 80-7080-239-1.P. Kadlec a kolektiv. Technologie potravin I a II. Praha, 2002. ISBN 80-7080-509-9.Drdák M., Studnický J., Mórová E., Karovičová J. Základy potravinárskych technológií. 1996.

Požadavky

Zkouška probíhá ústní formou. Základem zkoušky je rozprava nad vybranými tématickými okruhy s cílem zjistit přehled studenta o dané tématice a především její pochopení.

Garant

doc. Ing. Martin Adam, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Martin Adam, Ph.D.Ing. Tomáš Hájek, Ph.D.