Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pokroky v analýze biologických materiálů (KALCH / C660)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KALCH / C660 - Pokroky v analýze biologických materiálů, Fakulta chemicko-technologická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Přednášky zajišťované externími přednášejícími, předními odborníky z našich i zahraničních univerzit, ústavů Akademie věd ČR, výzkumných ústavů, odborných laboratoří, vedoucí pracovníci obchodních firem prodávajících moderní analytickou techniku aj., podle aktuálních potřeb odborné výuky analytické chemie a analýzy biologických materiálů.Termíny přednášek a podklady k přednáškám studenti naleznou ve studijních materiálech.

Získané způsobilosti

Student se orientuje v aktuálních trendech oboru analýzy biologických materiálů, klinické mikrobiologie a klinické imunologie, aby po nástupu do zaměstnání mohl svými znalostmi přispět k jejich rychlému zavádění do praxe.

Literatura

externí přednášející. elektronické verze jednotlivých přednášek (ppt, pdf) .

Požadavky

Předmět je určen studentům posledních ročníků magisterského studia, předpokládá se, že absolvovali všechny předepsané předměty oboru.

Garant

prof. RNDr. Zuzana Bílková, Ph.D.Mgr. Marcela Slováková, Ph.D.

Vyučující

prof. RNDr. Zuzana Bílková, Ph.D.Mgr. Marcela Slováková, Ph.D.Ing. Václav Staněk, Ph.D.