Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Laboratoře z analytické chemie (KALCH / C719P)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KALCH / C719P - Laboratoře z analytické chemie, Fakulta chemicko-technologická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kvalitativní a kvantitativní analýza anorganických látek a charakteristické úlohy z instrumentální analýzy.

Získané způsobilosti

Absolvováním předmětu "Laboratoře z analytické chemie", společně s absolvováním předmětu C718 "Analytická chemie" student získá kompetence vykonávat jednodušší operace v analytické laboratoři se základním vybavením.

Literatura

K. Vytřas a kol. Laboratorní cvičení z analytické chemie část I: Chemická analýza, 1999, Univerzita Pardubice. K. Vytřas a kol. Laboratorní cvičení z analytické chemie část II: Instrumentální analýza, 1996, Univerzita Pardubice. Bartoš, M., Švancara, I., Šrámková, J. Laboratorní cvičení z analytické chemie I., 2004, Univerzita Pardubice.

Požadavky

Průběžná kontrola studia - písemný test, ústní kontrolaPříprava, výsledky analýz, protokol - 50 % zkouškyZávěrečné zkoušení (písemné a ústní) - 50% zkoušky

Garant

doc. Ing. Petra Bajerová, Ph.D.prof. Ing. Karel Ventura, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Petra Bajerová, Ph.D.Ing. Martin Bartoš, CSc.Ing. Aleš Eisner, Ph.D.Iveta FrančekováIng. Lenka Husáková, Ph.D.Ing. Iva Urbanová, Ph.D.