Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce (KBBV / C382)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KBBV / C382 - Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student se seznámí se zadáním bakalářské práce a dále postupuje podle obecných pokynů:1) podrobně prostudovat literární zdroje o zadané problematice, zaměří se hlavně na aktuální zdroje, cizojazyčné a původní vědecké práce;2) vypracovat rešerši - text, kde uvede již publikované výsledky a poznatky z daného oboru,3) dle zadání student zařadí i experimentální část, ve které postupně plní zadané úkoly a informuje o svých výsledcích vedoucího práce, výsledky vyhodnotí a diskutuje jejich význam. Získané hodnoty student statisticky zpracuje a tabeluje.4) student písemně vypracuje celý text bakalářské práce, kde podrobně popíše metody, přístroje a materiály, včetně zdroje analyzovaných vzorků, které k realizaci výzkumu použil a přehlednou formou uvede výsledky výzkumu doplněné o diskuzi.

Získané způsobilosti

Student se seznámí s praktickou aplikací získaných teoretických znalosti při řešení konkrétního odborného zadání, jak teoretického tak i praktického. Pod vedením školitele vypracuje písemnou zprávu o postupu řešení konkrétního úkolu. Student samostatně vyhledá teoretické podklady pro řešení úkolu, naplánuje a realizuje vlastní měření, jejich výsledky samostatně vyhodnotí a se školitelem zhodnotí jejich význam. Student se seznámí s vedením pracovního deníku, se získáváním, zpracováním a hodnocením teoretických i experimentálních dat, které posoudí a závěrem diskutuje jejich význam.

Literatura

P. Jílek. Jak sepsat diplomovou práci. Farmaceutická fakulta Hradec Králové, 2008.

Požadavky

Samostatná práce, znalost anglického jazyka, odborné znalosti.

Garant

prof. Ing. Alexander Čegan, CSc.