Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Semestrální projekt (KEMCH / C128)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KEMCH / C128 - Semestrální projekt, Fakulta chemicko-technologická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Cílem semestrálního projektu je rozvinout schopnosti studentů pracovat se světovou vědeckou literaturou, vypracovat teoretickou část diplomové práce na základě vyhledávací a cílené rešerše vědecké literatury pod vedením vyučujících a prezentovat poznatky v rámci studentské konference.Úvodní seminář - cíle předmětu, seznámení s tématy, obecný časový harmonogram, formální úprava projektu, volba tématu semestrálního projektu, specifikace cílů práce - obecné zásady.Rešerše vědecké literatury pomocí elektronických informačních zdrojů, přístupných v knihovně Univerzity Pardubice - seminář v knihovně Univerzity Pardubice.Vyhledávací rešerše v univerzitní knihovně podle zaměření práce pod vedením vedoucího semestrálního projektu.Pokračování vyhledávací rešerše, návrh osnovy semestrálního projektu. Konzultace osnovy práce s vedoucím semestrálního projektu.Cílená rešerše. Zpracování 1. verze semestrálního projektu, každý týden předložení jednotlivých dokončených částí semestrálního projektu vedoucímu semestrálního projektu, konzultace s vedoucím semestrálního projektu, případně s vedoucím učitelem předmětu.Dopracování semestrálního projektu na základě připomínek vedoucího semestrálního projektu, závěrečné konzultace, finalizace a odevzdání semestrálního projektu.Obhajoba a oponentura semestrálního projektu formou studentské konference.

Literatura

Směrnice 9/2012 Pravidla pro zveřejňování závěrečných prací a jejich základní jednotnou formální úpravu. Univerzita Pardubice, 2012. Lošťáková H. Základní pokyny pro psaní, zveřejňování a úpravu závěrečných prací na KEMCh. Univerita Pardubice, 2012. odborná literatura dle zaměření jednotlivých semestrálních projektů.

Garant

prof. Ing. Hana Lošťáková, CSc.