Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomová práce (KEMCH / C129)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KEMCH / C129 - Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obecný časový harmonogram vypracování diplomové práce, plán konzultací, formální stránka práce.Specifikace hlavních a dílčích cílů práce, návrh osnovy práce.Rozvinutí cílené rešerše. Dopracování teoretické části práce v návaznosti na semestrální projekt.Vypracování projektu a metod primárního výzkumu.Příprava a realizace primárního výzkumu, zpracování dat a analýza výsledků výzkumu.Vypracování praktické části práce, finalizace diplomové práce.Tisk a odevzdání práce.Téma diplomové práce musí být v přímě vazbě na volitelný předmět státních závěrečných zkoušek. Studenti si zvolí takový předmět, který je teoretickým základem pro řešení problému definovaného v diplomové práci.

Literatura

Směrnice 9/2012 Pravidla pro zveřejňování závěrečných prací a jejich základní jednotnou formální úpravu. Univerzita Pardubice, 2012. Lošťáková H. Základní pokyny pro psaní, zveřejňování a úpravu závěrečných prací na KEMCh. Univerita Pardubice, 2012. odborná literatura dle zaměření jednotlivých diplomových prací.