Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář diplomové práce (KEMCH / C130)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KEMCH / C130 - Seminář diplomové práce, Fakulta chemicko-technologická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvodní seminář - cíle diplomové práce, harmonogram diplomové práce.Formální stránka diplomové práce.Cílená rešerše vědecké literatury, dopracování teoretické části diplomové práce, návrh projektu primárního výzkumu pod supervizí vedoucí předmětu a vedoucího práce.Příprava primárního výzkumu, tvorba dotazníků, resp. jiných podkladů pro výzkum pod supervizí vedoucí předmětu a vedoucího práce.Realizace primárního výzkumu v terénu.Zpracování dat, analýza, interpretace a prezentace výsledků výzkumu v diplomové práci, finalizace, tisk, vazba a odevzdání diplomové práce.

Literatura

Směrnice 9/2012 Pravidla pro zveřejňování závěrečných prací a jejich základní jednotnou formální úpravu. Univerzita Pardubice, 2012. Lošťáková H. Základní pokyny pro psaní, zveřejňování a úpravu závěrečných prací na KEMCh. Univerita Pardubice, 2012. odborná literatura dle zaměření jednotlivých diplomových prací.

Garant

prof. Ing. Hana Lošťáková, CSc.