Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe (KEMCH / C463)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KEMCH / C463 - Odborná praxe, Fakulta chemicko-technologická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Seznámení s organizací praxe, která probíhá ve vybraném podniku chemického nebo potravinářského průmyslu v organizačních útvarech, se kterými bude student spolupracovat při výzkumech s ekonomicko-manažerským zaměřením v rámci bakalářské práce.První návštěva v podniku. Harmonogram náplně práce v návaznosti na bakalářskou práci pod vedením učitele z katedry a jmenovaného garanta přímo v podniku.Seznámení se s podnikem, bezpečnostní školení, organizační uspořádání podniku, studium začlenění zvoleného organizačního útvaru do organizační struktury podniku.Seznámení studentů v podniku s cíli, strategií a náplní práce vybraných útvarů dle vypracovaného harmonogramu, seznámení se s organizačními směrnicemi, týkajícími se řešené problematiky.Zapojení studentů do činností těchto útvarů, řešení dílčích úkolů dle pokynů garanta v podniku, provádění dílčích, předem dohodnutých výzkumů v podniku pod vedením vedoucího učitele praxe a garanta přímo v podniku.Vypracování závěrečné zprávy o průběhu a výsledcích odborné praxe.Společné zhodnocení průběhu a dosažených výsledků a zkušeností z odborné praxe, finální úprava závěrečné zprávy z odborné praxe.

Literatura

Tetřevová L. a kol. Podniková ekonomika a management I. Univerzita Pardubice 2011. Lošťáková H. a kol. Podniková ekonomika a management II. Univerzita Pardubice 2013. Další literatura je doporučena individuálně dle zaměření odborné praxe (je k dispozici v prodejně skript, v knihovně nebo u vyučujícího). Veber J. a kol. Management: Základy, moderní přístupy, výkonnost a prosperita. Managemet Press, Praha, 2. aktualizované vydání 2009.

Požadavky

Předmět je ukončen zápočtem na základě potvrzení z podniku o aktivní účasti na praxi v rozsahu 2 hodiny týdně po dobu semestru a zhodnocení získaných poznatků vedoucím bakalářské práce

Garant

Ing. Vladimíra Vlčková, Ph.D.